Stem en Ziel

Stem en ziel - najaar 2021

 

De verbeelding is de toegangspoort tot het beleven van je ziel.
Onze stem is de directe expressie van de ziel.

 

Zelfexpressie via klank, zang , tekenen en beweging geeft jezelf de ruimte om je te uiten in een verhaal, in een lied of in een dans. Het geeft je pure vreugde. Die onbevangen vreugde herinner je nog uit je jeugd. Zelfexpressie bevestigt wie je bent en wie je wil zijn  omdat jij je uitspreekt. Je gaat voorbij aan de controle. Je springt in de open ruimte van het nieuwe, het avontuur. Gelukkig zijn er altijd mensen ,die met je mee willen springen. Die willen je graag horen. Dat vergt moed en een creatieve instelling. Het geeft je wel de mogelijkheid  om oud zeer te transformeren. Het verlangen staat voor de grote-Ja- . In tegenstelling tot de grote -Nee- die graag alles bij het oude wil laten. De advocaat van de comfortzone.daar weet je gelukkig wat je hebt. De Nee is ook het gebied van de klachten en de moeilijke emoties. Klank en beweging is de weg waarlangs we gaan lopen  om dit avontuur vorm te geven. Kortom Stemexpressie is een avontuur.
Het moedigt je aan de sprong te wagen in de speelse ,creatieve ruimte van het niet Weten en jezelf daarin vrij te uiten. Doel van de cursus is jou instrumenten/handvaten mee te geven om die vrijheid van expressie te ervaren en te doorvoelen. Je hoeft niet te kunnen zingen. Elke klank wordt onvoorwaardelijk ,liefdevol en in waarde ontvangen .
Het is met elkaar spelenderwijs op zoek gaan naar wat jou drijft en fascineert in de stem. Ik bied muzikale en dramatische werkvormen aan om tot een eigen vorm te komen.

 

Alle belangrijke informatie

 

Thema

eigen maken methodiek van Wortels en Vleugels

Datum

tijd in het najaar wordt nog aangegeven.

Tijd

Van 13.30 uur tot en met 16.30 uur.

Locatie

In het theater de Berenkuil in Utrecht

Kosten

60  euro per bijeenkomst

Aanmelden

Stuur een e-mailtje naar [email protected]